Πάνω στο βράχο, σε συνέχεια του club και με θέα τη θάλασσα, απλώνεται δυναμικά το εστιατόριο του Island.
Ξεκινώντας τα πρώτα χρόνια με μεσογειακή κουζίνα, σήμερα το εστιατόριο φιλοξενεί ελληνικές γεύσεις σε δημιουργικά πιάτα με την υπογραφή του βραβευμένου chef, Νίκου Σκληρά.
Συνταγές που περιλαμβάνουν ψάρι, κρέας και χειροποίητα ζυμαρικά, φέρουν όλες τις Μεσογειακές αναμνήσεις που ζητάει κανείς για ένα απολαυστικό γεύμα υπό τους ήχους θάλασσας και της Lounge μουσικής.
Επιπλέον, στο menu υπάρχει και το φημισμένο sushi section, με υπέροχες επιλογές για τους λάτρεις του είδους.
Το Island είναι τo πρώτο club που δημιούργησε κελάρι στην Ελλάδα και έδωσε έμφαση στη συλλογή και σωστή διατήρηση των κρασιών αλλά και των πούρων.
Το κελάρι επιμελείται ο ειδικός sommelier και έχει να προτείνει πάνω από 150 διαφορετικές ετικέτες του ελληνικού αλλά και του διεθνή αμπελώνα, σαμπάνιες χρονολογιών και αποστάγματα, ενώ υπάρχουν κρασιά που η παλαίωσή τους γίνεται στο Island.
Πουθενά αλλού. Εδώ.
Στο νησί της Αθηναϊκής Ριβιέρας.